Candidez independent pentru a reprezenta cu cinste argeşenii în Parlament!

De când mă ştiu am fost un om ambiţios şi muncitor. Tocmai de aceea, atunci când am fost ales primar, am făcut anumite gesturi pe care unii le-au criticat, dar care au avut un impact pozitiv asupra comunităţii din Corbi. Pentru că, aşa cum spune şi Scriptura, „cine nu munceşte nici să nu mănânce”, consider că pentru dezvoltarea unei comunităţi, fie ea locală sau naţională, fiecare dintre noi trebuie să muncim şi să contribuim în dreptul nostru, după putinţă.

Eu sunt o persoană muncitoare şi îmi place să dezvolt lucruri atât pentru mine cât şi pentru cei din jur. Pentru mine am reuşit să duc firma de acoperişuri Valcon Roofs pe primul loc în acest domeniu de activitate, iar ceea ce am realizat ca primar al comunei Corbi nu are rost să enumăr eu, este evident chiar şi pentru adversarii mei. Situaţia socială şi economică a comunei Corbi este mult diferită faţă de ce era înainte ca eu să devin primar.

Dar pentru că din postura de primar eşti oarecum limitat am decis să fac un pas înainte atât pentru mine, dar mai ales pentru cetăţenii judeţului Argeş. Drept urmare, mi-am depus candidatura ca independent pentru un loc în Camera Deputaţilor. Am hotărât că este mai bine pentru toată lumea ca eu să merg în Parlamentul României ca independent şi vă asigur că voi reprezenta argeşenii cu cinste. De asemenea, vă promit că, odată ajuns Deputat, nu voi fi doar la număr şi, aşa cum mă cunoaşteţi, mă voi lupta pentru ca proiectele pe care le am pentru dezvoltarea judeţului să devină realitate.

Prin muncă, ambiţie şi perseverenţă putem realiza lucruri măreţe! Ajutaţi-mă să vă ajut! Votaţi independentul Virgil Baciu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *