Familia este o icoană SFÂNTĂ a iubirii Lui Dumnezeu în lume! Trebuie să o apărăm!

Din punctul meu de vedere, fundamentul unei societăţi sănătoase este familia. Pentru mine, familia a ocupat tot timpul primul loc în viaţa mea, atât pe plan personal cât şi pe plan profesional. În plan personal, Dumnezeu m-a binecuvântat cu o soţie minunată ce mi-a dăruit două fete de care sunt foarte mândru şi pe care le preţuiesc enorm. Deoarece eu am acest principiu despre viaţă, că familia este o icoană sfântă a iubirii lui Dumnezeu în lume, am avut iniţiative în acest sens şi am încurajat natalitatea în comuna Corbi oferind mămicilor câte o primă pentru un nou-născut.

Fiind primar al unei comune mici doar atât am putut să fac, însă odată ajuns în Parlament cu siguranţă că voi avea alte posibilităţi pentru a iniţia legi la nivel de ţară şi a veni în ajutorul părinţilor de a încuraja natalitatea. De ce vreau să fac asta? Pentru că ţara are nevoie de sânge proaspăt. Pentru că o ţară fără copiii nu are viitor. Or pe mine asta mă interesează, ca România să aibă un viitor în continuare. Vreau ca identitatea poporului român să nu se piardă şi de aceea este nevoie de programe sociale pentru a păstra tinerii în ţară şi pentru a-i ajuta să îşi întemeieze o familie aici în România.

Acestea nu sunt doar vorbe de campanie, principiile mele de viaţă sunt bine cunoscute şi pentru mine vorbesc faptele. Am dovedit de-a lungul timpului că ceea ce spun transform în realitate. Mulţi candidaţi vin cu vorbe mari în campaniile electorale pentru a câştiga voturi, însă faptele lor lasă de dorit. Pe de altă parte, în cazul meu vorbesc faptele, iar aceste fapte nu pot fi negate de nimeni pentru că ele există şi vor rămâne tot timpul!

Iubesc familia, iubesc oamenii şi îmi doresc mult ca ţara mea să prospere şi să fie privită cu respect de partenerii internaţionali!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *