„Gaşca” mea sunt doar cetăţenii judeţului Argeş şi a-i întregii Românii!

Aş vrea să clarific câteva aspecte legate de candidatura mea la Camera Deputaţilor ca independent.

Sunt unii care afirmă că vreau să ajung deputat pentru salariu sau pentru pensia specială de care aş beneficia, însă acest lucru este incorect şi am să vă explic de ce. Datorită muncii mele de o viaţă în privat am reuşit să câştig suficienţi bani încât eu şi familia mea să nu ducem grija zilei de mâine. Mai mult decât atât, dacă banii erau scopul meu principal în această viaţă nu aş fi intrat niciodată în politică şi mi-aş fi văzut în continuare de afacerile care şi aşa merg foarte bine.

Nu spun asta pentru a mă lăuda, Doamne fereşte!, ci pentru a înţelege că nu am intrat în politică de foame. Am intrat în politică pentru că am vrut să schimb în bine localitatea în care m-am născut şi am crescut, lucru pe care consider că l-am îndeplinit, iar acum vreau să fac bine şi la nivel de judeţ şi de ţară. Acesta este motivul care mă împinge de la spate să avansez în cariera politică. Şi am ales să fac asta ca independent tocmai pentru a nu avea nicio obligaţie faţă de nimeni altcineva în afară de cetăţeni.

Cu durere vă spun, partidele politice din România, la nivel de conducere, nu mai sunt demult partide – sunt nişte găşti! Nişte grupări care nu au ca principal obiectiv interesele şi bunăstarea cetăţenilor, ci doar ale lor personale sau de gaşcă. Nu mă refer la toţi membrii de partide, mă refer la nivel de conducere.

Ei bine, eu nu vreau să fac parte din nicio astfel de #gaşcă, de aceea voi merge în parlament ca independent, iar singura mea „gaşcă” veţi fi voi, cetăţenii judeţului Argeş şi ai întregii Românii! „Gaşca” mea vor fi oamenii ignoraţi de autorităţi, oamenii ale căror probleme sunt trecute cu vederea, oamenii care au nevoie de ajutor şi nu sunt băgaţi în seamă. Aceşti oameni îi vreau în „gaşca” mea! Pe ei vreau să îi reprezint în mod special.

Poate că nu voi avea soluţii pentru toate problemele, poate că nu voi reuşi să realizez într-un mandat de deputat tot ce mi-am propus, dar cu siguranţă voi face tot posibilul ca vocea voastră să se facă auzită la cel mai înalt nivel! Asta vă pot garanta! Veţi avea în mine un punct de sprijin atunci când vă veţi afla în impas. Voi fi acelaşi om dedicat, perseverent şi aproape de concetăţenii mei. Voi fi un om dintre oameni, un om pentru oameni! Asta vă pot garanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *