Investiţii majore de peste 3 milioane de euro la Corbi, inclusiv o sală de sport ultramodernă

Primarul Virgil Baciu de la Corbi continuă să demonstreze cu fapte, investiţii şi proiecte foarte importante că este un om dedicat comunei pe care o conduce. Iar cele mai recente investiţii dovedesc din plin acest lucru. Este vorba de două proiecte ce vor începe în acest an, ambele cu finanţare de la CNI (Compania Naţională de Investiţii).

Prima investiţie va fi sala de sport din Corbi, unde lucrările vor începe în săptămânile următoare. „Sala de sport va fi în Corbi, lângă şcoală. Deja s-a stabilit câştigătorul licitaţiei. Lucrările vor începe în maximum trei săptămâni, iar valoarea investiţiei este de peste 6 milioane lei. Sala va fi una ultramodernă, cu 102 locuri”, spune primarul Virgil Baciu.

Celălalt proiect aprobat de CNI priveşte reabilitarea şi modernizarea străzilor Ureanu şi Valea Mare (DC 272B) şi amenajarea Văii, în satul Stăneşti din comuna Corbi. „În acea vale nu s-au mai făcut investiţii de dinainte de 1990. Zonele respective au fost afectate de calamităţi în 2019. Este o investiţie ce depăşeşte 8 milioane de lei. Proiectarea este făcută deja”, precizează primarul de la Corbi.

Cele două proiecte importante se ridică la peste 3 milioane de euro.

Iar veştile bune pentru locuitorii din Corbi nu se opresc aici. Alte două proiecte, ambele cu finanţare de la bugetul local, vor începe nu peste mult timp în comună. Primul proiecte este de racordare canalizare pe strada Mănăstirii. Lucrările vor începe în aproximativ o săptămână. A fost de asemenea scos la licitaţie proiectul privind asfaltarea străzii Mănăstirii, pe o lungime de 1,7 kilometri. Valoarea cumulată a celor două proiecte se ridică la aproximativ 1,4 milioane lei.

Articol apărut în financiarpress.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *