Locuri de muncă oferite prin Proiectul XeLa – cel mai revoluţionar proiect pentru generaţiile tinere

După ce voi ajunge deputat, eu şi cu staff-ul meu o să ne ocupăm de implementarea unui proiect de IT la nivelul judeţului Argeş. Aşa cum bine vedem, Internetul a devenit o unealtă indispensabilă în lume. Oameni simpli sau mari companii ori chiar instituţii de stat îşi desfăşoară cea mai mare parte a activităţii pe internet.

Toată lumea foloseşte dispozitivele electronice şi internetul, dar foarte puţini realizează că stau pe o mină de aur neexploatată. Drept urmare, eu voi veni cu un proiect foarte bine pus la punct în materie de online şi internet. Acest proiect se va numi „Proiectul Xela” şi este conceput să ajute oamenii dornici de a câştiga bani lucrând online.

Pe internet, în mod legal, se pot câştiga diverse sume de bani lucrând de acasă, din faţa calculatorului. Şi sunt multe lucruri pe care le pot face chiar şi începătorii fără prea multă experienţă în Internet. Eu şi cu echipa mea o să facem un departament de instruire a celor care doresc să câştige bani pe internet în mod legal. Proiectul va avea mai multe etape. Va fi o etapă la nivel naţional, dar primul pas va fi implementat la nivelul judeţului Argeş.

În ce constă proiectul?

Prin intermediul acestui proiect oamenii interesaţi vor fi învăţaţi paşii de bază pentru a începe să câştige bani, dar şi să se protejeze de pericolele de pe internet.

  • Se va explica pas cu pas cum se înregistrează un domeniu de internet.
  • Cum să vă alegeţi domeniul corect pentru activitatea dorită.
  • Cum să creaţi un site gratuit sau cu costuri minime.
  • Cum să vă personalizaţi propriul site.
  • Cum puteţi să îl monetizaţi (să câştigaţi bani din el).
  • Ce firme sunt cele mai potrivite pentru a lucra şi primi bani.
  • Cum să vă optimizaţi site-ul în aşa fel încât să apăreţi în clasamentul Google cât mai sus atunci când se caută cuvinte cheie legate de activitatea dorită.
  • Cum să vă folosiţi de reţelele sociale pentru a genera trafic spre site sau a genera bani direct din ele.
  • Şi multe alte secrete care nu sunt dezvăluite tuturor.

Eu, Virgil Baciu, am fost tot timpul un vizionar care își dă seama de ce nevoi are societatea. Acum a venit momentul să fac un nou pas în dezvoltarea comunităţii mele. Aşadar, după ce voi ajunge deputat, am să mă ocup să implementez acest proiect care are drept principal scop atragerea tinerilor cărora să le oferim şansa unui loc de muncă stabil, unui loc de muncă bine plătit şi ceva de viitor în ţara noastră. Este un proiect pus la punct de o echipă de specialiști în care am încredere şi împreună cu ei ofer argeşenilor şansa la un trai mai bun!

Mulţi oameni pierd foarte mult timp stând pe internet, dar nu știu ce să facă pentru a-l folosi în scop de generare de bani pentru că nimeni nu îi învaţă acest lucru concret. Proiectul Xela vine în sprijinul tuturor, indiferent de vârstă, dar cu precădere tinerilor.

Singura condiție este să vrei să înveți lucruri noi❗ Am la dispoziție tot ce este nevoie pentru a porni acest proiect, dar îmi doresc mult ca el să fie implementat la nivelul judeţului Argeş şi apoi în fiecare oraş din ţară să avem un centru de acest fel unde o să existe un specialist care vă va învăţa nu neapărat #informatică, aceea se învaţă la şcoală, ci lucruri practice şi de fineţe care se învaţă din experienţă.

Un punct important al proiectului va fi acela de a vă învăţa cum să vă feriţi de atacurile cibernetice. Internetul fiind atât de utilizat în momentul de faţă, există peste tot persoane rău intenționate care vor dori să vă atace, aşa că specialiştii noştri or să vă înveţe cum să vă protejați.

Vreau ca împreună cu cei care mă votează să punem judeţul Argeş pe harta României cu cel mai mare centru de cercetare și explorare a internetului şi să descoperiți şi beneficiile cu adevărat reale ale mediului online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *