MISIUNEA mea în judeţul Argeş începe odată cu VOTUL tău! Votează un INDEPENDENT!

Probabil există unele persoane care se întreabă de ce să mă voteze pe mine să reprezint judeţul Argeş în Parlamentul României. De ce să-mi acorde mie încrederea şi votul lor? Ei bine, răspunsul este unul extraordinar de simplu. Calităţile mele de manager sunt vizibile atât în mediul privat, cât şi în mediul public în perioada petrecută ca primar al comunei Corbi – două mandate pline de muncă şi de succes. Realizările mele vorbesc de la sine şi faptul că voi merge în această campanie pentru Camera Deputaţilor din postura de independent consider că îmi oferă un avantaj important.

De ce am decis să candidez independent?

Pentru că îmi doresc să fiu mult mai concentrat pe ceea ce am de făcut, pe proiectele mele dedicate argeşenilor şi să nu trebuiască să depind de o anumită grupare. Consider că aşa voi fi mult mai focusat şi dovada acţiunilor mele se va vedea mult mai clar. Am experienţă, am potenţial şi tot ce fac este pentru binele judeţului Argeş.

Vreau să demonstrez că se poate, că este posibil să cresc nivelul de trăi în acest judeţ. Ca tinerii să aibă o şansă mai bună pentru viitor, educaţia este primordială. Încerc prin acţiunile mele să îi fac pe tineri să nu mai dorească să ia calea străinătăţii.

Sunt multe de facut; mediul înconjurător trebuie protejat, infrastura are nevoie de îmbunătăţiri, cetăţenii au nevoie să fie ascultaţi şi să le fie rezolvate problemele.

Miza mea este una grandioasă pentru judeţul Argeş, ajută-mă să te pot ajuta. Votează un INDEPENDENT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *