Românii discriminaţi în ţara lor! Pieţele închise, dar supermarketurile nu!

Încă o dată se dovedeşte faptul că avem în fruntea ţării oameni care nu au dragoste faţă de popor şi care lucrează împotriva oamenilor, nu pentru ei. După ce că oamenii şi aşa o duc rău din cauza pandemiei şi economia românească este la pământ, micii producători mai primesc o lovitură grea: închiderea pieţelor în spaţii închise pe motiv de pandemie. Nu comentez măsura în sine, dacă este utilă pentru sănătatea publică, ci disproporţionalitatea acesteia şi caracterul vădit discriminatoriu faţă de poporul român.

Consider inadmisibil să închizi tot ce este românesc şi să laşi să funcţioneze ceea ce vine din străinătate. Aş vrea să adresez câteva întrebări celor care au gândit această măsură: s-a dovedit ştiinţific faptul că pieţele sunt principala sursă de răspândire a virusului în România? Care sunt datele concrete care au stat la baza acestei decizii discriminatorii şi păguboase pentru micii producători români? Cu ce sunt mai periculoase pieţele decât marile lanţuri de magazine sau supermarketuri internaţionale din România? De ce marile lanţuri de magazine care aparţin străinilor sunt lăsate să funcţioneze, iar ce este românesc se închide?

Este intolerabil ca tot costul acestei crize să fie suportat de cele mai vulnerabile persoane. De ce doar producătorii români şi firmele româneşti trebuie să poarte povara crizei, iar marile companii internaţionale doar să îşi sporească profiturile pe suferinţa noastră? Până la urmă conducătorii ţării noastre lucrează pentru români sau pentru străini? Prin aceste măsuri disproporţionate şi discriminatorii faţă de propriul popor se adânceşte şi mai mult sărăcia în care se zbat foarte mulţi români şi micii antreprenori vor da faliment şi vor ajunge să se angajeze ei înşişi pe salarii modice la corporaţiile străine.

Acesta este scopul, distrugerea oricărei brume de economie locală? Să falimentăm toţi micii antreprenori români pentru ca marile corporaţii străine să prospere şi mai mult pe spatele românilor? Nu mai există oameni patrioţi în Parlament sau în Guvern încât să protejeze românii nu să îi asuprească?

Eu nu pot să tolerez o asemenea nedreptate comisă faţă de români. Nu pot să accept ca românii să fie batjocoriţi în ţara lor de cei care ar trebui să le reprezinte interesele. Este inadmisibil ca toate măsurile să fie în defavoarea românilor şi în favoarea străinilor. See Less

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *