Un VOT pentru mine, este un VOT pentru toată comunitatea argeşeană!

Votând Virgil Baciu puteţi fi siguri că nu vă irosiți votul, dimpotrivă, va fi pentru prima dată în istoria Argeșului când voi, prietenii mei cetățeni, să demonstrați că votul are valoare!

Partidele politice au mașinăriile lor de vot puse la punct în ani sau zeci de ani, dar „mașinăria” mea sunteţi voi, prietenii şi cetățenii județului Argeș! Pentru prima dată, tu ca cetățean, te vei putea lăuda și bucura că votul tău a contat.

Un vot pentru Virgil Baciu este un vot foarte important pentru judeţul nostru. Şansele ca eu să ies deputat şi să le arătăm tuturor ca cetățeanul deține puterea stau în mâinile voastre. 🤝 Nu uitaţi că în urmă cu o lună am reuşit să obţin 19 mii de voturi, dintre care cel puţin 10 mii au fost voturi primite de mine personal. Aşadar, şansele ca eu să ajung deputat independent sunt foarte mari!

De undeva trebuie să începem. Acum este un moment oportun să demonstrăm puterea fiecăruia dintre noi la vot. Dacă sunteţi sătui de toată clasa politică şi doriți să participați la reuşita mea, să le demonstrăm tuturor că cetățeanul este o forţă, atunci vă rog să îmi acordați votul de încredere. Eu sunt independent de partidele politice, dar voi fi dependent de cetăţeni şi partidul meu veţi fi voi, cei care mă votați.

Haideţi să facem Argeşul să între în istorie prin votarea unui om independent în Parlament. Noi să dăm startul schimbării în bine. Unde tot timpul se schimbă aceleaşi partide şi rezultate nu apar, haideţi de această dată să facem conducătorii noștri să se teamă de cetățean, pentru că voi sunteți șefii care ne puneți acolo şi noi trebuie să fim în slujba voastră.

Când ai partid în spate vei fi în sluga intereselor celor din partid, însă când eşti independent singura datorie este faţă de cetăţenii care te-au votat! Aşadar, hai, dragă argeșean şi argeșeancă, împreună să dăm putere acestui vot! Virgil Baciu deputat independent va fi victoria voastră. Voi aveți puterea şi hai să le demonstrăm tuturor că ne-am săturat de minciuni! Eu sunt omul care am făcut și am să mai fac, omul aflat mereu în slujba argeșenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *