Virgil Baciu: „Voi munci ca deputat cum am muncit şi ca primar, până în ultima zi!”

Virgil Baciu vrea să candideze ca independent pentru un post de parlamentar, după ce a avut două mandate la conducerea Primariei Corbi. Acesta spune ca isi doreste sa fie o voce pentru argeseni, sa ii reprezinte cu cinste, mai ales ca va munci la fel cum a facut-o si ca edil local: “Poate nu pe santiere, asa cum am fost ca primar, dar voi fi printre oameni si le voi asculta problemele“. Imediat ce isi va inregistra candidatura va prezenta si un program electoral complet.

Vreau să fiu o voce a argeșenilor în Camera Deputaților! Vreau să fiu o voce a celor care – de cele mai multe ori – sunt abuzați, sunt neluați în seamă, sunt victime ale sistemului, ale birocrației. (…) Din functia de deputat ai anumite instrumente din care poti sa soliciti, sa ceri socoteala anumitor autoritati ale statului care nu isi fac datoria. De acolo din Parlament vreau sa ma lupt pentru drepturile omului.

Si apoi, sunt o gramada de legi care trebuie imbunatatite. Si ca primar am muncit pana in ultima zi, asa voi face si ca parlamentar. Nu voi mai fi pe santiere, dar voi fi in randul oamenilor pentru a le afla problemele si a le gasi solutii pentru problemele lor.“, a declarat Virgil Baciu in cadrul unei emisiuni televizate la postul de televiziune Arges TV.

Articol apărut pe ZiarulArgeşenilor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *