Voi fi o voce puternică în Parlament pentru apărarea credinţei şi valorilor neamului românesc

Voi fi o voce puternică în Parlament pentru apărarea credinţei şi valorilor neamului românesc pe care alţii le denigrează cu fiecare ocazie!

Mă uit cu mâhnire cum credinţa şi biserica sunt călcate în picioare de oameni cu notorietate şi chiar funcţii publice. Poţi să fii credincios sau ateu, suntem liberi să alegem şi să credem în ce dorim. Poţi să iubeşti biserica sau nu, dar consider inadmisibil să persiflezi lucrurile sacre şi să desconsideri oamenii care au credinţă în Dumnezeu.

Timp de mulţi ani, fundamentele care au stat la baza construirii unei naţiuni au fost atacate constant de oameni care vor să ne distrugă identitatea. Familia, aşa cum o cunoaştem noi şi temelia unei societăţi sănătoase, este atacată din toate direcţiile şi se încearcă distrugerea acestui concept sacru. Biserica şi credinţa sunt şi ele atacate zi de zi, iar cei care refuză să se lase manipulaţi sunt ridiculizaţi şi consideraţi înapoiaţi.

Acest lucru trebuie să înceteze, iar noi trebuie sa fim mai atenţi atunci când alegem conducători să nu mai punem în funcţii publice oameni care nu respectă principiile fundamentale ale acestui popor. Este inadmisibil ca oameni care pretind că apară valori fundamentale să refuze să pună mâna pe Biblie atunci când depun jurământul. Nu trebuie să trecem cu vederea astfel de gesturi, nu trebuie să ne lăsam valorile să fie jucate în picioare.

Altfel, pas cu pas, tot ce avem noi mai sfânt pe lume va fi distrus fără ca noi nici să realizăm şi asta pentru că se face puţin câte puţin astfel încât să nu sesizăm pentru a reacţiona vehement. Însă încet-încet, lucrurile avansează până în punctul în care nu se mai poate face nimic şi vom constata că am pierdut tot ce era mai important. Să nu ne lăsăm valorile călcate în picioare! Să nu mai acceptăm persiflarea şi să nu mai votăm impostura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *