Voi fi vocea INDEPENDENTĂ a PATRIOŢILOR în Parlamentul României

În ultimii ani s-a conturat din ce în ce mai puternic un trend în care să fii naţionalist şi mândru că eşti român este considerat desuet şi cumva o atitudine de antichitate, ceva ce nu se mai pretează la vremurile noastre „moderne”. Lucru pe care eu îl dezagreez complet şi consider că nu este nimic mai rău pentru o naţiune decât să-şi uite eroii care au murit pentru a apăra acest pământ şi pentru a înfăptui ceea ce noi azi numim ţara noastră, România!

Eu sunt mândru că sunt român. Sunt mândru că m-am născut şi am crescut pe aceste meleaguri. Sunt mândru de istoria ţării mele. Sunt mândru de cultura şi portul românesc! A fi naţionalist şi a-ţi iubi ţara nu înseamnă că îi urăşti pe cei de peste graniţe. Nu este nimic extremist în a te mândri cu ţara ta.

Este adevărat că în ultimii ani nu am avut prea multe motive de mândrie, mai ales din partea conducătorilor ţării, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care am ales să plec de la primăria Corbi şi să candidez independent pentru un loc în Camera Deputaţilor, acolo unde voi încerca să fac auzită şi vocea celor care, la fel ca şi mine, sunt mândri de patria lor şi nu le este ruşine să recunoască asta!

Dragostea de ţară şi de valorile româneşti ar trebui să fie principalele calităţi ale unui conducător, dar din păcate avem foarte puţini astfel de oameni la conducerea ţării româneşti. Eu pot spune că sunt un astfel de om şi când am să ajung deputat voi lupta pentru a apăra interesele atât ale argeşenilor cât şi ale tuturor celorlalţi români iubitori de neam şi ţară!

La mulţi ani, Armatei Române!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *