Voi iniţia în Parlament un proiect de lege pentru susţinerea micilor producători şi a afacerilor de familie.

Cine mă cunoaşte ştie despre mine că sunt un mare susţinător al producătorilor locali, mai ales cei din domeniul agriculturii. Pentru cine nu mă cunoaşte vreau să reiterez acest aspect şi să vă spun că printre proiectele mele cu care voi merge în Camera Deputaţilor, dacă voi fi votat pe 6 decembrie, se va afla şi un proiect de creare a unor facilităţi fiscale şi încurajare a micilor producători să îşi întemeieze sau menţină micro ferme ori mici afaceri de familie din oricare alt domeniu.

Este extraordinar de important să creştem capitalul românesc şi să ajutăm micii întreprinzători să se dezvolte. O economie puternică are nevoie de cât mai multe afaceri mici, pe lângă cele gigant. S-a demonstrat de-a lungul anilor faptul că în România şi în ţările estice vin produse alimentare cu o calitate mai slabă decât în ţările vestice, aşa că de ce să nu încurajăm noi producţia locală de calitate? De ce să fim doar exportatori de materie primă şi importatori de produse cu o calitate slabă care de multe ori ajung să afecteze sănătatea românilor?

Haideţi să nu mai umilim micii fermieri ţinându-i în frig şi cu marfa pe trotuare ci să îi ajutăm şi să îi încurajăm să continue munca lor atât de valoroasă. Haideţi să nu mai lovim în micii întreprinzători de fiecare dată când este o criză! Voi face tot ce pot ca micii producători locali să aibă parte de facilităţi şi subvenţii pentru a trece cu bine peste această criză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *