Voi merge în Camera Deputaţilor pentru a da voce Argeşenilor!

După două mandate cu rezultate notabile ca primar al comunei Corbi, Judeţul Argeş, mi-am propus să candidez ca independent pentru un post în Camera Deputaţilor. Dorinţa mea este să fiu o voce a argeşenilor în Camera Deputaților! Vreau să fiu o voce a celor care – de cele mai multe ori – sunt abuzați, sunt neluați în seamă, sunt victime ale sistemului, ale birocrației! Acest lucru trebuie să înceteze, iar eu promit să-mi reprezint judeţul în Parlamentul României cu mândrie şi responsabilitate!

Când am preluat primul mandat de primar lucrurile în Corbi arătau foarte rău, dar cu multă ambiţie dedicare am reuşit, alături de echipa mea, să schimbăm faţa comunei şi să o ducem la un nivel european şi modern.

Deşi am renunţat să mai candidez pentru un al treilea mandat, faptul că îmi iubesc comuna şi concetăţenii m-au făcut să nu renunţ la cariera politică şi am decis că trebuie să merg la un alt nivel pentru a ajuta atât comuna cât şi judeţul Argeş din postura de Deputat în Parlamentul României.

Pentru a mă asigura că totul funcţionează cum trebuie în comună şi după plecarea mea de la primărie, iar proiectele mele nu vor fi abandonate, am hotărât să o susţin pe fiica mea să devină noul primar al comunei. Încrederea pe care i-aţi acordat-o atât ei cât şi mie prin votul dumneavoastră este copleşitoare şi vă asigur că lucruri bune vor continua să apară în Corbi!

Ea va duce mai departe proiectele începute de mine, printre care: toţi copiii vor avea tablete pentru şcoala online. Se va face racordarea la canalizare pentru o parte din comună – cealaltă parte fiind deja racordată. Se vor oferi în continuare 1000 lei pentru fiecare naştere. Se vor acorda 100 lei pentru fiecare copil fără absenţe într-o lună. Premierea în bani a copiilor cu rezultate foarte bune la şcoală şi multe altele.

Cât despre mine, îmi doresc să sprijin transformarea României într-o țară performantă, modernă, occidentală, condusă transparent de profesioniști integri al căror singur interes să fie reprezentat de bunăstarea celor care le-au oferit încrederea să îi reprezinte.

De aceea, am ales să nu mă înscriu pe listele niciunui partid şi voi candida drept independent pentru un loc de deputat. Pentru a ajunge acolo, însă, am nevoie de susţinerea dumneavoastră şi să-mi acordaţi votul la alegerile parlamentare din 6 decembrie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *